Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 25°C Még több cikk.

Foltozzák be a járdákat is!

Szeged - Kátyúk, lyukak, gödrök nemcsak az utakon vannak. A gyalogosokat éppúgy bosszantják a járdák sebei, mint az autósokat az utak repedései.
„Jelenleg a városban folynak az utak kátyúzásai, felbontásai és szerencsés esetben a javítások is. De, arra szeretném kérni az illetékeseket, hogy ha már úgy is a Csaba utca, Vajda utca legszéle (bár itt hosszában még körül kellene nézni a kátyúk miatt) és Kereszttöltés utca környékén aszfaltoznak, akkor az óriás 'lyukakat' is aszfaltozzák le. Ezek a 'lyukak' a Vajda utca 18-22 mögötti részen találhatók. A babakocsikkal kikerülni már nem lehet, mert az egész járda eltűnik lassan, a szélességük pedig már két cipőnyi hely. Látszik, hogy végig az egész utca ilyen és napról napra csak törnek ki a törmelékek" – írta tudósítónk.

Ha nem akar elesni a gyalogos, akkor itt bizony leszegett fejjel kell ballagnia. Fotó: tudósító
Ha nem akar elesni a gyalogos, akkor itt bizony leszegett fejjel kell ballagnia. Fotó: tudósító


Bízunk benne, kérését hamar meghallgatják.


Fotó: tudósító
Babakocsis kismamák réme egy ilyen repedés. Fotó: tudósító


Fotó: tudósító
Variációk egy témára. Reméljük, nem sokáig marad így ez a járdaszakasz. Fotó: tudósító

Olvasóink írták

 • 12. Moon 2010. október 12. 19:31
  „Na ez a téma is megér egy misét. Egyik másik helyen vicc az amit járdának neveznek.”
 • 11. K.T. 2010. október 11. 09:04
  „Mi a fenét képzelnek a gyalogosok?
  Ők nem is fizetnek útadót!

  Ja, hogy jóval többen vannak a városban, mint a gépjárművel közlekedők?!
  Ez sosem hatotta meg az önkormányzatot. Az autósok mindig is fontosabbak voltak számukra. :(
  Nagy hiba!”
 • 10. sonkamiki 2010. október 11. 08:51
  „Szerintem jelöljenek ki a kocsiúton egy kerékpár-babakocsis sávot! :D :D
  A foltozással sokszor csak rontanak a helyzeten! Akkor majd nem luk hanem domb lesz a problémás helyeken!”
 • 9. George58 2010. október 11. 05:32
  „Igazi szoci "soha az előtt nem látott városfejlesztés": Folt hátán folt! Télen kifagy, az állapota ugyanaz marad ha nem romlik. Botkát ez ugy sem zavarja mivel soha nem dugja ki a képét a városba!”
 • 8. gombika 2010. október 11. 05:31
  „Ez "Magyar Aszfalt!!!!”
 • 7. szeti 2010. október 11. 01:19
  „6. most kezdődnek az útfelújítások, most lett nyertese a közbeszerzésnek, amit másodszor írtak ki, mert a nyáron nem lett sikeres. szóval türelem.”
 • 6. abinya 2010. október 10. 21:31
  „Tessék!!!Kellet nektek Botka!Évtizedek óta rosszak az utak.Az egyik ismerősöm kislánya műanyag kismotorral belement egy 30cm széles,10-13cm mély kátyúba a Szamos utcában,orra esett,és felszakadt az álla.Köszönjük Botka!!!Az ő száját kellene szétszakítani,hogy ne csak kávézzon az irodájában,hanem jó lenne ha már tenne valamit az utakkal!!!”
 • 5. apuka 2010. október 10. 21:06
  „A Kossuth Lajos sugárutat is átfúrták a Raffeinsen bank sarkánál. A kivitelező azóta sem állította helyre a járdát. Ezt nem közpénzből kell megoldani, de a város odafigyelhetne.”
 • 4. web 2010. október 10. 20:17
  „A Csongrádi sgt-n a szerviz úton részleges útlevakarást végeztek, de azt nem veszik észre, hogy a csatornafedél legalább 20 cm-re kiáll az út felszínéből.Az út mentén egyébként a lefolyókból kinőtt a gaz, mert teli van szeméttel. Ugyanúgy a buszmegállókban is ez a helyzet.
  A Rókusi krt.-n az útlefolyók legalább 15 cm-el mélyebben vannak az út felszínétől. Ezt műszaki zsenialitásnak nevezzük.”
 • 3. Muszaj 2010. október 10. 20:01
  „Hidd el, az járda.A ház háta mögött. Ott emberek járnak és biciklik és babakocsikat is tolnak arra. Nem csak ez az oldala ilyen a környéknek. Na és először az utakat. Oké, én is kocsival járok és szeretném, ha befejeznék már, de ide a kocsik is felhajtanak, mert kettő nem fér el egymás mellett és így ugyanúgy szétszedi a gumikat, meg a lengéscsillapítót. Ja és garázsbejáró az egész utca ugye? Inkább ne szólj hozzá mindenhez, amihez nincs közöd. Köszi”
 • 2. szeti 2010. október 10. 19:53
  „Először legyenek már rendben az utak, mégis könnyebb átlépni a kisebb járdarepedéseket, mint az autókkal kacskaringózni, ugratni az utakon - ráadásul amortizálódnak az autók. Szóval szerintem majd ha az utak végre megvannak, jöhetnek a járdák.”
 • 1. flexsnake 2010. október 10. 19:34
  „az nem járda, hanem mint a képen is látszik garázsbejáró.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobbra tarts - sajátos, buszos megoldással

Két busz keveredett konfliktusba néhány nappal ezelőtt Szegeden, a Tisza Lajos körúton. Mindkettő kanyarodni akart - sajátos megoldással. Olvasónk fotójával. Tovább olvasom