Délmagyar logó

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 28°C Még több cikk.

Rejtély a Mátyás téren: minden előzmény nélkül, gyökerestől dőlt ki egy hatalmas fa - fotó

Csak a szerencsének köszönhető, hogy este dőlt ki egy hatalmas olajfa Szegeden. Nappal könnyen tragédia lehetett volna belőle, ugyanis általános iskola, óvoda és játszótér is van a közelben.
Olvasónk, Wehli Péter hívta fel a figyelmet egy tegnap éjjel kidőlt hatalmas olajfára a Mátyás téren. Első ránézésre semmi baja nem volt, így rejtély, hogyan fordulhatott ki gyökerestől a földből, amikor vihar se volt Szegeden.

- Szerencsére nem történt személyi sérülés, de érdemes lenne felülvizsgálni a fákat, ha képesek maguktól kidőlni gyökerestől - jegyezte meg olvasónk.
Fotó: Tudósító | Wehli Péter
Fotó: Tudósító | Wehli Péter


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Unja a virslit és a lencsét szilveszterkor? Van egy ajánlatunk!

Unja a virslit és a lencsét szilveszterkor? Van egy ajánlatunk!
Az ember eltelik a karácsonykor és szilveszterkor szokásos ételekkel, süteményekkel, és sokszor valami különlegesre vágyik. Ha unja már a bejglit, a halászlét és a csirkéből vagy disznóból készült finomságokat, akad még egy lehetőség! Tovább olvasom