Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Tavaszi vihar döntött egy fát a Holt-Marosba - tegnap kiemelték, jelezte olvasónk

Újszegedi olvasónk, Helga küldte a fotókat az egész Holt-Marost átérő fáról. Nem tudja, kinek a dolga lenne eltávolítani onnan.
A jó megoldásról is be kell számolni, nem csak a problémákról, véli olvasónk, aki korábban jelezte: tavaszi vihar döntött egy fűzt a Holt-Marosba, azóta is ott van. Most arról értesítette portálunkat: a Holt-Marosba bedőlt fűzfát a tegnap kiemelték és eltávolították.
 

Korábban írtuk:
- Idén tavasszal egy vihar következtében bedőlt egy termetes fűzfa a Holt-Maros II. szakaszán a vízbe, és szegény fa azóta is ott ázik - kezdte levelét újszegedi olvasónk, Helga, aki képet is küldött a szerencsétlenül járt növényről. Azt írja, nincs gazdája az eltávolításnak, tavasz óta nem tett lépést ez ügyben senki.

Hozzáteszi, a történteknek egyedül a halak örülhetnek, jó kis búvóhely lehet a kellemes sötét lombtető a fejük felett...
Fotó: Tudósító | Helga
Fotó: Tudósító | Helga
Fotó: Tudósító | Helga
Fotó: Tudósító | Helga

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindent az általános műveltségért: Jókai-idézetet találtunk egy szegedi üzlet blokkján

Mindent az általános műveltségért: Jókai-idézetet találtunk egy szegedi üzlet blokkján
Kellemesen meglepődtünk fizetés után az egyik szegedi üzletben a Napfény Parkban. Irodalom… Tovább olvasom