Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 20°C Még több cikk.

KDNP: Gőgös Zoltán kérjen bocsánatot minden magyar gazdától, akit megsértett!

A kisebbik kormánypárt országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: szomorúan tapasztalják, hogy Gőgös Zoltán (MSZP) nem tud elszakadni a régi beidegződéstől, és még mindig korrupcióban gondolkodik.
Haladéktalan bocsánatkérésre szólította fel a kereszténydemokrata Sáringer-Kenyeres Tamás a szocialista Gőgös Zoltánt az Országgyűlésben elhangzott bekiabálása miatt szombati, MTI-hez eljuttatott közleményében.

A kisebbik kormánypárt országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: szomorúan tapasztalják, hogy Gőgös Zoltán (MSZP) nem tud elszakadni a régi beidegződéstől, és még mindig korrupcióban gondolkodik.
Mint írta, a nemzeti ügyek kormánya és az új vidékpolitika végérvényesen véget vetett a korrupt, kiárusító földpolitikának, és "láthatóan ez fáj az MSZP politikusainak".

Felszólítják Gőgös Zoltán képviselőt, mielőtt "beszél és beszól", gondolja át, mit mond. A magyar gazdák termelik meg számára is a tiszta, magyar élelmiszert, ne feltételezzen róluk olyat, melyet politikai környezetében sajnos gyakran tapasztal.

A kereszténydemokrata politikus felszólította Gőgös Zoltán, hogy haladéktalanul kérjen bocsánatot minden magyar gazdától, akit megsértett azzal, hogy korruptnak nevezte.

"Pénz kérdése" - ezt kiabálta be Gőgös Zoltán Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek, amikor a tárcavezető a jobbikos Balczó Zoltán napirend előtti felszólalására válaszolt. A Ház jobbikos alelnöke a külföldiek magyar termőföld-vásárlási feltételeiről kérdezte a minisztert, aki erre reagálva közölte, az új földtörvény értelmében csak helyben lakó földművesek vehetnek földet, ha a helyi közösségből alakult földbizottság jóváhagyta.

A szocialista politikus ekkor szólt közbe, amit Fazekas Sándor a magyar gazdák megsértésének nevezett és visszautasított. "Az MSZP nem engedheti meg, hogy ilyen véleményt formáljon a magyar gazdákról" - fogalmazott a tárcavezető, ami "Így van!" felkiáltást és tapsot váltott ki a kormánypárti padsorokból.

Az ellenzéki politikus pénteki országgyűlési bekiabálása miatt korábban tiltakozott a Fidesz és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) is, és bírálta a szocialistákat a Vidékfejlesztési Minisztérium.

Gőgös Zoltán az MTI megkeresésére pénteken elmondta, közbekiabálásával nem nevezte korruptnak a gazdákat, hanem a kormány megvesztegethetőségére utalt, amit szerinte egyebek mellett a trafikpályázatok lebonyolítása is alátámaszt.

Olvasóink írták

 • 4. DMagóg 2013. június 16. 10:38
  „"... nemzeti ügyek kormánya és az új vidékpolitika végérvényesen véget vetett a korrupt, kiárusító földpolitikának, ..."
  Nem arra figyelünk, amit mondanak, hanem amit tesznek! Önök kérték! Nos, elég nehéz lehet ezt röhögés nélkül kibírni!
  Korrupció és mutyi ma nincs! Legfeljebb stílusosan -a foci világából- csak bunda.”
 • 3. igazságkereső 2013. június 16. 10:21
  „Gőgös annál gőgösebb, mintsem, hogy bocsánatot kérjen, azt nem is merik ezek az emberek!”
 • 2. picipest 2013. június 16. 07:49
  „ti meg kérjetek bocsánatot minden gazdától, akiktől elloptátok a földjeiket, akiket kisemmiztetek a haverok, barátok, rokonok miatt, az átláthatatlan földpályázatok miatt, a mutyizások miatt!!!”
 • 1. _csutak_ 2013. június 15. 20:05
  „KDNP?
  Az mi?
  Mert ilyen párt önállóan egy buszmegállóba sem tudna bemenni, nemhogy a parlamentbe!
  Mint hívő és Keresztyén ember állítom, hogy se nem keresztények, sem nem demokraták.
  Egyszerűen fogalmazva pénzéhes törtetőek, akik éltek a történelmi lehetőséggel és mint csicska párt, vezérük minden utasítását hűen követik.
  Amellett miért baj az, ha a szocik pont azt a fegyvert alkalmazzák a fidesz és alosztálya ellen, amit ők nyolc éven keresztül tettek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos közlekedési baleset történt a 7-es úton Baracska és Pettend között

A Budapest irányából közlekedő személygépkocsi eddig ismeretlen okokból tért át a menetirány… Tovább olvasom