Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

SZEOL SC: kaptak plusz egy hetet

Szabadnappal kezd a labdarúgó NB III Közép csoportjában a SZEOL SC, így egy héttel több idő jut a felkészülésre - Halkó Pál ügyvezető szerint ez pont jól jön a rövid nyári szünet után.
Elkészült a labdarúgó NB III Közép csoportjának őszi programja, amelynek érdekessége, hogy a SZEOL SC az első fordulóban, rögtön ezen a hétvégén szabadnapos lesz.

– Sajnálom, hogy nem páros számú csapat jött össze egyik NB III-as csoportban sem. Nagy területeket fog át a három régió, talán ezért sem indult el a Bács-Kiskun vagy a Békés megyei bajnok. Pedig emelnék a színvonalat... Szerencsések vagyunk, hogy a szabadnappal kezdjük el a bajnokságot, hiszen rövid volt a nyári szünet, ez a plusz egy hét viszont jót tehet a felkészülésnek. Akik egyértelműen a feljutásra esélyesek, így a REAC vagy a Cegléd, másik csoportban vannak, ez kedvező. Jó lenne, ha az előző bajnoksághoz hasonlóan a dobogó közelében, netán dobogós helyen végeznénk. A csoportok első két helyezettje mellett ugyanis feljut az NB II-be a legjobb harmadik is. De szép lenne... Kiegyensúlyozott az águnk, hiszen a Szekszárd, a Monor, a Dabas, a Dunaharaszti mind meghatározó csapata a harmadik vonalnak már évek óta. És akkor még ott van a Pécs megszűnését biztos kihasználni akaró Kozármisleny vagy az erős Budafok is. A keret nagyjából kialakult, egy támadót viszont még szeretnénk leigazolni – nyilatkozta a SZEOL SC ügyvezetője, Halkó Pál.

A SZEOL SC holnap 18 órától a megyei I. osztályú Sándorfalva ellen játszik felkészülési mérkőzést a szegedi Felső Tisza-parti stadionban.

Készülnek. A SZEOL SC labdarúgói a jövő héten kezdik az NB III-at, addig marad az edzésjáték. Fotó: Karnok Csaba
Készülnek. A SZEOL SC labdarúgói a jövő héten kezdik az NB III-at, addig marad az edzésjáték. Fotó: Karnok Csaba


Rajt szabadnappal

A labdarúgó NB III Közép csoportjában szereplő SZEOL SC csapatának őszi programja, 1. forduló, augusztus 1. (szombat): szabadnap. 2. forduló, augusztus 8. (szombat): SZEOL SC–Gyula. 3. forduló, augusztus 15. (szombat): Szentlőrinc–SZEOL SC. 4. forduló, augusztus 22. (szombat): SZEOL SC–Szekszárd. 5. forduló, augusztus 29. (szombat): Kozármisleny–SZEOL SC. 6. forduló, szeptember 5. (szombat): SZEOL SC–Dabas. 7. forduló, szeptember 13. (vasárnap): Dunaharaszti–SZEOL SC. 8. forduló, szeptember 19. (szombat): SZEOL SC–ESMTK. 9. forduló, szeptember 27. (vasárnap): HFC–SZEOL SC. 10. forduló, október 3. (szombat): SZEOL SC–Paks II. 11. forduló, október 10. (szombat): Monor–SZEOL SC. 12. forduló, október 17. (szombat): SZEOL SC–Budafok. 13. forduló, október 24. (szombat): Komló–SZEOL SC. 14. forduló, október 31. (szombat): SZEOL SC–Bölcske. 15. forduló, november 8. (vasárnap): Honvéd II.–SZEOL SC. 16. forduló, november 14. (szombat): SZEOL SC–Pénzügyőr. 17. forduló, november 22. (vasárnap): Békéscsaba II.–SZEOL SC.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MOL-Pick Szeged: jut erő a viccre is

A vidám barakk. Akár ez is lehetne ennek a képnek a címe, amely a MOL-Pick Szeged edzőtáborában készült. Tovább olvasom