Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Rakományrögzítés magyar módra - nem szívesen utaznánk mögötte

Vajon ez így szabályos? Olvasónk pályakezdő fuvarozó, de elgondolkodott, hogy inkább más munkát választ.
"Sem helyszínt, sem nevet nem szeretnék említeni, mert minden nap a környéken járok, de úgy érzem meg kell osztanom.

Szidjuk a románokat az utakon, hogy autópályán vontatnak, szidjuk a szlovákokat, hogy száguldoznak és még sok más népet - jelezném, nem gondolok arra, hogy helyes lenne amit csinálnak - de, sajnos berkeinken belül is van bőven veszélyes autós.
 
Fotó: olvasó-tudósító/Viktor

Példa: a következő képen egy tengeri szállításra használt konténer látható, melynek súlya 3 és 24 tonna között lehet. Kedves barátunk megoldotta a rögzítését egyetlen spaniferrel, ami talán elbírja, de még a megfelelő pontot sem sikerült megtalálnia a felhelyezéshez.

U.i.: Egy pályakezdő, aki elgondolkozott azon, hogy valóban ezt akarja e csinálni mint hivatás..."

Ezt a levelet kaptuk szegedi olvasónktól, Viktortól, aki fotóval is illusztrálta a merész rakományrögzítést. Vajon ez így szabályos? Szerintünk inkább veszélyes.

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyszámú daruvonulás Szeged felett - fotók

Nagyszámú daruvonulás Szeged felett - fotók
Nem csak a látvány volt csodálatos, hanem a csapatok krúgató hangja is elkápráztathatta azokat, akik az ég felé fordították tekintetüket. Tovább olvasom