Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

ÚtOn: leszakadt faágak több utcában, rendőri forgalomirányítás az Árkádnál, baleset az M43-as autópályán

Több helyen rendőr irányítja a forgalmat, sok utcában a leszakadt faágak nehezítik a közlekedést.
18.10 - Baleset miatt csak egy sáv járható az M43-as autópálya határ felé vezető oldalának 18-as kilométerszelvényében. Egy személyautó csúszott a szalagkorlátnak. A balesetben senki nem sérült meg. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán csak a külső sáv járható - közölte a rendőrség.

17.30 - Egy hatalmas faág szakadt le a Vitéz utcában, amely a vezetékeket is leszakított. Akadt munkája a tűzoltóknak.
Fotó: Karnok Máté
Fotó: Karnok Máté
 
Fotó: Karnok Máté
Fotó: Karnok Máté


16.40 - Leszakadt egy faág a József Attila sugárút és Dankó Pista utca sarkán. A tűzoltók kiérkezéséig a rendőrök segítik a forgalmat. Az Árkádnál is megnövekedett a forgalom, ott is a rendőrök segítik a közlekedőket.

09.45 - Egy autószállító tréler és egy személyautó koccant össze az M43-as autópályán, nem messze a határátkelőtől. Az érintkezés olyan szerencsétlenül történt, hogy a két autó összeakadt. A mentés idejére a pálya azon szakaszán csak a belső sáv járható.

07.20 - Egy személyautónak hátulról nekiütközött egy kamion az M43-as autópálya határ felé vezető oldalának 42-es kilométerszelvényében. Az elsődleges adatok szerint a balesetben egy ember súlyosan, ketten könnyebben sérültek. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán csak a belső sáv járható. A balesethez Makóról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

Reggeli helyzetjelentés - Van mozgás az utakon, de valamivel kevesebb az autó egy átlagos munkanaphoz képest. Leginkább a főutak forgalmasak, tehát a bevezető utak, a körutak, sugárutak, illetve a hídfeljárók utcái. A sugárutak közül a József Attilán, a Csongrádin, és a Kossuthon vannak többen, de a Szabadkai úton, és a Felső Tisza parton is sűrűsödnek. A Makai úton is jönnek befele rendesen, a hidakra tartó utcákban vannak bőven, de talán nem olyan kaotikus a helyzet, mint máskor. Egyébként egész jól le vannak takarítva a főbb utcák, de azért érdemes lassabban vezetni, és a mellékutcákban is óvatosan kell közlekedni, könnyen megcsúszhat az autó.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: előbb négyen ütköztek a nagykörúton, majd ketten az Árkádnál - fotók

ÚtON: előbb négyen ütköztek a nagykörúton, majd ketten az Árkádnál - fotók
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom